Kumaha Nyegah Lensa Helm Motor Ti Goresan

Helm motorlenses meunang scratched gancang.Utamana sanggeus nuturkeun mobil dina poé hujan atawa keur overtaken ku mobil, pasir halus ragrag kana kaméra.Nalika tunggang, abdi teu tiasa ningali jelas tanpa rubbing eta, sarta lamun kuring ngusap eta kalawan lensa, éta spent.Ayeuna kuring katarajang ku lampu sabalikna peuting, aya kembang dimana-mana, teu jelas.

Aya béda kualitas dina lénsa cascos helm motor.Lamun geus dipaké, transmitansi cahaya tina lénsa helm pisan goréng, sarta diperkirakeun yén éta bakal nyandak satengah taun.Lensa helm murah hargana puluhan dolar, sareng lensa helm mahal hargana ratusan dolar.

lénsa helm kandaraan listrik umumna dijieun tina bahan PC, kalawan transparansi alus, kateguhan alus, résistansi dampak, tapi teu ngagem lalawanan.Sacara umum, ulah ngusap lénsa nganggo panangan atanapi sarung tangan anjeun.Lamun hujan, keusik cipruk.Upami éta henteu mangaruhan visi anjeun, ulah digosok langsung.The Z téh nice numpak bari jeung nyeuseuh kaluar dina hujan.Pikeun ngabersihkeun lénsa, cuci ku cai, teras sabun atanapi sanitizer tangan, teras bilas sareng garing ku anduk garing anu lembut atanapi lawon buludru.


waktos pos: Feb-17-2022